My Blog

TTNET Faturalarınıza Dikkat

Bugün Internet bankacılığı hesabıma girdiğimde gözüm TTNET faturası ödeme tarihine takıldı. Ve tabi ki ödeme miktarına.

Bilindiği üzere 1 mbit sınırsız internet ödemesi 49 lira olup benim 1 tl tivibu ve 15 tl lik mini laptop ücreti ile birlikte toplam 65 TL lik ödeme yapmam gereken miktar 137 TL görünce sinirlerim tepeme çıktı.

Hemen müşteri hizmetleri 444 0 375 i arayıp uzun bekleme süresi sonrasında nihayetinde canlı birisine ulaşıp derdimi anlattım. İlgili müşteri temsilcisi hemen beni bu konu ile ilgili başka bir temsilciye bağlayıp yine uzun bir bekleme süresi sonrasında fatura bilgilerimi döküm döküm listelettim. Sonuç olarak kendileri de 137 tl lik harcamanın nereye gittiğini bulamamış olup. İlgili faturamı iptal edeceklerini belirttiler. Ben ise bu şekilde bir faturayı kabul edemeyeceğimi bildirip ödeme miktarı düşünceye kadar bekleyeceğimi aksi takdirde ödemeyip ilgili kurumlara suç duyurusunda bulunacağımı bildirdim.

Sonuç olarak, ben otomatik ödeme talimatını kontrol etmeseydim ne olacaktı ? Hesabımdan çekilen 137 liranın hesabını kim verecekti ? Siz siz olun her gelen faturayı ödeme talimatının gerçekleşmesinden önce kontrol edin.

adminTTNET Faturalarınıza Dikkat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir